Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Από τα τέρατα της Κρύπτης μέχρι τις κασκαρίκες του Ρήγα και του Καθηγητή Μπουλντόγκ, εδώ μπορείς να βρεις ό,τι περιεχόμενο τραβάει η ψυχή σου! Μη το βλέπεις έτσι τώρα, αυτήν την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, παράγεται νέο περιεχόμενο για όλες τις ψυχαγωγικές σου ανάγκες!

Fantasy & Horror Short Stories

Η Κρύπτη

Μια συλλογή από ιστορίες μυστηρίου μικρού μήκους, με έμφαση στο παραφυσικό. Οχτώ ιστορίες, περνώντας μέσα από διαφορετικές περιόδους στο χρόνο. Μια ξενάγηση σε μια διαφορετική Ελλάδα όπου τα τέρατα δε παραμονεύουν μόνο στη φαντασία μας. Η Κρύπτη άνοιξε! Το κακό θα ξεχύθηκε και ο κόσμος μας έχει μολυνθεί! Ετοιμαστείτε!

Κακομάντης

Έρχεται σύντομα...

Comic Strips

Καθηγητής Μπουλντόγκ

Οι ιστορίες του Καθηγητή Μπουλντόγκ και του νεαρού Ρήγα είναι εδώ για να σας κάνουν να γελάσετε, να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και γενικά θα σας κάνουν να κουνάτε την ούρα σας χαρωπά!

YouTube

Beyond the Crypt

Το κανάλι μου Beyond the Crypt στο YouTube περιέχει content το οποίο μιλά στην καρδιά μου. Είναι το περιεχόμενο το οποίο απολαμβάνω κι εγώ στον ελεύθερο μου χρόνο, είτε πρόκειται για Dungeons & Dragons ή για θεωρίες γύρω από σειρές και καρτούν.

Dungeons & Dragons

BEBK

Boss Encounters of the Biweekly Kind

Μια στήλη στην οποία μπορείτε να βρείτε homebrew content για την 5η έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού ρόλων Dungeons and Dragons. Το περιεχόμενο είναι κατά κόρων stat blocks για μοναδικά τέρατα, homebrew magic items και έτοιμα encounters για χαρακτήρες κάθε level!