Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Από τα τέρατα της Κρύπτης μέχρι και τις κασκαρίκες του Ρήγα και του Καθηγητή Μπουλντόγκ, εδώ μπορείς να βρεις ό,τι περιεχόμενο τραβάει η ψυχή σου! Μη το βλέπεις έτσι τώρα, αυτήν την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, παράγεται νέο περιεχόμενο για όλες τις ψυχαγωγικές σου ανάγκες! Ερεύνησε τα μυστήρια της Κρύπτης, μιας συλλογής ιστοριών τρόμου, γέλασε μαζί μου με τον παραλογισμό της 5ης Έκδοσης του Dungeons & Dragons στο κανάλι μου στο YouTube, αλλά μη ξεχάσεις να πάρεις μέρος αυτού του παραλογισμού από το Boss Encounters of the Homebrew Kind, την στήλη μου όπου παρέχω stat block και homebrew content για το D&D 5e.

Fantasy & Horror Short Stories

Η Κρύπτη

Η Ελλάδα δεν είναι ξένος του παραφυσικού. Δαίμονες και καλικάντζαροι είναι κάποιες από τις ιστορίες που μας μεγάλωσαν, όμως τι γίνεται όταν το παραφυσικό έρχεται στην πραγματικότητα; Και τι σχέση έχει ένας αρχαίος τύμβος λίγο πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη;

Κακομάντης

Έρχεται σύντομα...

Comic Strips

Καθηγητής Μπουλντόγκ

Οι ιστορίες του Καθηγητή Μπουλντόγκ και του νεαρού Ρήγα είναι εδώ για να σας κάνουν να γελάσετε, να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε, αλλά και να παρατηρήσετε το χάσμα γενεών... με σκύλους.

YouTube

Nerd Sphere YouTube Channel

Για τα απανταχού νέρντουλα που έχουν περιορισμένο attention span υπάρχει και το κανάλι μου στο YouTube. Εκεί θα βρείτε κυρίως videos για D&D, trading card games, αλλά φυσικά και vidcast ιστορίες τρόμου.

Dungeons & Dragons

Boss Encounters of the Homebrew Kind

Μια στήλη στην οποία μπορείτε να βρείτε homebrew content για την 5η έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού ρόλων Dungeons and Dragons. Το περιεχόμενο είναι κατά κόρων stat blocks για μοναδικά τέρατα, homebrew magic items και έτοιμα encounters για χαρακτήρες κάθε level!