Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Jonathan Captain: Ο άνδρας πίσω από την κουρτίνα

Μεγαλωμένος στην Πελοπόννησο και έχοντας ολοκληρώσει την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ο Jonathan (κατά κόσμον Γιάννης) κατευθύνθηκε προς την Αθήνα για να αδράξει τη μέρα και να ξεκινήσει τις σπουδές του!

Ο Jonathan Captain είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου ακολούθησε την κατεύθυνση της Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων.

Ο Jon ασχολείται με χίλια δυο πράγματα, με πρώτο και καλύτερο τη συγγραφή. Επιτηδεύεται στα genre του τρόμου, του μυστηρίου και της φαντασίας, ξεφεύγοντας κιόλας αρκετές φορές από το μέσο της γραφής και μεταπηδώντας σε οπτικοακουστικό υλικό. 

Όταν έχει ελεύθερο χρόνο παρακολουθεί musicals και παίζει επιτραπέζια και trading card games με τους φίλους του. Είτε πρόκειται για περιπέτειες επικών διαστάσεων στο παιχνίδι Dungeons & Dragons ή ώρες πάνω από ένα τραπέζι γεμάτο κάρτες Magic the Gathering, σίγουρα κάπου εκεί ανάμεσα θα βρίσκεται κι ο Jon.

Θέλοντας να μοιραστεί την αγάπη του για το Dungeons & Dragons, τα παιχνίδια και τον τρόμο, ο Jon χρησιμοποιεί το κανάλι του στο YouTube για να εισάγει όλο και περισσότερο κόσμο στις αγαπημένες του ασχολίες, με την προϋπηρεσία του ως επαγγελματίας γραφίστας να του προσφέρει τα απαραίτητα skills για να δημιουργεί θεματικό περιεχόμενο. 

Ως λάτρης του μυστηρίου, ο Jon προσθέτει μικρά… μυστικά σε κάθε τι το οποίο δημιουργεί, αφήνοντάς τα εκεί για ομοϊδεάτες του να τα ερευνήσουν.