Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Copy for Crypt, Story 7 2/2 Instagram post

Στο προσωπικό μου site/blog, αναρτώ μία ανθολογία ιστοριών μικρού μήκους στο genre του
κοσμικού τρόμου υπό τον τίτλο “Η Κρύπτη”. Φυσικά, οι ιστορίες γράφονται για να διαβάζονται και γι’ αυτό το λόγο αναρτούσα και αναρτώ προωθητικά στο Instagram. Στην προτελευταία ιστορία της Κρύπτης αποφάσισα να αλλάξω την εικόνα του λογαριασμού στην πλατφόρμα και έτσι ξεκίνησα ένα μοτίβο αναρτήσεων που συντελούν μία συγκεκριμένη μορφή κύλισης όταν κάποιος βλέπει όλο το timeline.

Actual Copy

CAPTION (FOR MAIN PHOTO): Αφήσαμε τη Βαλέρια αποφασισμένη να ψάξει για την γυναίκα – στοιχείο στο αρχείο του θείου της. Όμως η επιστροφή της στη συμπρωτεύουσα θα θέσει σε κίνηση τα γεγονότα που θα της αλλάξουν τη ζωή, καθώς τα πλάσματα της Κρύπτης επιτίθενται στη ρουτίνα της (και όχι μόνο). Θα μπορέσει η Βαλέρια να αντιμετωπίσει ό,τι της φέρει η Κρύπτη; Θα έχει τη δύναμη να προστατέψει όσους αγαπάει;

Η συνέχεια της ιστορίας “Η Νύχτα της Πεταλούδας” έρχεται αυτήν την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021. Μη ξεχνάτε πως οι εγγεγραμμένοι στο newsletter θα λάβουν επιπλέον περιεχόμενο σχετικό με την Κρύπτη και το μέλλον της. Μπορείτε να διαβάσετε και να εγγραφείτε ακολουθώντας το link στο bio.

HASHTAGS (FOR MAIN PHOTO): #κρυπτοκοσμος #TheCryptJC #βιβλίο #vivlio
#shortstories #instavivlio #greek #greekwriting #arf #writersofinstagram #author #crypt
#cryptid #ελληνικο #ελληνικοβιβλιο #βιβλιοφαγος #συγγραφή #συγγραφέας
#JonathanCaptain #jonnyrei #staysafe #quarantine #Θεσσαλονίκη #greekwritersofinstagram
🇬🇷

HASHTAGS/CAPTION (FOR POSTED FIRST & LAST): #TheCryptJC #κρυπτοκοσμος

TIMELINE POSTS: