Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Copy για το “Weeping Steel; Avernus Ascent” Event

Copy για το “Weeping Steel; Avernus Ascent” Event

Το project “Weeping Steel; Avernus Ascent” είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα από τους ιδιοκτήτες του House of Games για ένα πολυμερές campaign Dungeons & Dragons, με ομάδες παικτών να βρίσκονται σε διαφορετικές περιοχές ανά τον κόσμο της Irvia και οι πράξεις τους να επηρεάζουν η μία την άλλη.

Γνωρίζοντας τα παιδιά, προσφέρθηκα να αναλάβω την κειμενική επιμέλεια του Facebook event και των posts που έγιναν για την ανακοίνωση αυτού, καθώς και των προσκλήσεων που εστάλησαν καλώντας τους παίκτες για την αρχή του παιχνιδιού.

Tέλος, πέρα από την κειμενική επιμέλεια, ανέλαβα και την δημιουργία των γραφιστικών που κοινοποιήθηκαν.

Copies & Posts

Copy της περιγραφής του Facebook Event

“Hear ye, hear ye!
Πανικός και ταραχή στο House of Games για ένα Massive Expedition! Το κακό που φώλιαζε στην καρδιά της ηπείρου Irvia πλέον απειλεί ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα βασίλεια. Μονάρχες από την Νέα Αρκάνια ως και τη Γη της Μοίρας καλούν στα όπλα ήρωες και χαμίνια, ιππότες και τυχοδιώχτες! Οι ανδρείοι είθε να σπεύσουν γοργά, γιατί ίσως να μην απομείνει τίποτα για το οποίο να αξίζει κανείς να πολεμά… Αν κατορθώσουν και βγουν ζωντανοί από αυτό τον άθλο, η δόξα τους θα είναι αιώνια, θα αποκτήσουν χρυσάφι πέρα από κάθε τους φαντασία και αρκετές ιστορίες για να διηγούνται στα εγγόνια τους.”
Το πρώτο Massive Dungeons & Dragons Campaign του House of Games είναι γεγονός! Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην “Weeping Steel: Avernus Ascent” HoG οriginal περιπέτεια της 5ης έκδοσης είτε ατομικά είτε ως group παικτών. Οι Dungeon Masters παρέχονται από το House of Games. Νέοι στο παιχνίδι; Οι DMs μας θα χαρούν να σας εξηγήσουν τα πάντα από κοντά. Βετεράνοι με δέκα campaigns στο ενεργητικό τους; Οι DMs μας είναι έτοιμοι να προκαλέσουν τις ικανότητές σας.
Η Irvia σε χρειάζεται! Απάντησε στο κάλεσμα!

Δηλώσεις συμμετοχής: [εδώ]
Πληροφορίες για το Campaign: [εδώ]

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας House of Games στο Facebook ή από κοντά στο κατάστημά μας, Μυριόφυτου 21, Αιγάλεω.

Λήξη περιόδου εγγραφής 01/01/2023. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Σε περίπτωση συμπλήρωσης των θέσεων πριν τη 01/01/2023, οι συμμετοχές θα κλείσουν και τα sessions θα ξεκινήσουν νωρίτερα.

Κοινοποίηση event στο Facebook

🐗 Το House of Games σας καλεί στην πρώτη του περιπέτεια επικών διαστάσεων! 🎲 Ακονίστε τα σπαθιά σας, ξεσκονίστε τα d20 σας και ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στην Irvia, μια χώρα γεμάτη μαγεία, κίνδυνο και ευκαιρία για δόξα. ⚔️

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Πρόσκληση στο Event